Toimitusehdot

Toimitusehdot

vauvapiste.fi: verkkokaupan  toimitusehdot ja toimitustavat

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaisia etäkaupan suosituksia.
Toimitamme tuotteita ainoastaan mannersuomen alueelle!

Tilaaminen

Tilaukset tehdään VauvaPisteen verkkokaupan kautta. Tuotteiden hinnat ovat esillä tuotteiden yhteydessä ja ne sisältävät arvonlisäveron 24 %. Tilataksesi tuotteita sinun pitää olla 18 vuotta täyttänyt. Tilaustietoihin vaaditaan osoitteen lisäksi matkapuhelimen numero.

Jos tilaaminen ei onnistu, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun: info@vauvapiste.fi

Maksutavat 

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

 Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

 Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

 Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

 Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

 Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

 Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika

Vuosikorko

Avausmaksu

Laskutusmaksu

3kk

0%

9,90 €

3,95 €

6kk

0%

29,95 €

3,95 €

12kk

0%

39,95 €

3,95 e

24kk

9,95%

29 €

3,95 €

Tili

22%

0 €

3,95 €

 

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

 

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot

Toimitusaika

Tilauksesi toimitetaan noin 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä riippuen varastomme työtilanteesta ja Postin käsittelynopeudesta. Tilausten toimitusaikaa voi viivästyttää arkipyhät ja viikonloput. Toimitusaika lasketaan tilauspäivää seuraavasta arkipäivästä.

VauvaPiste ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Huom! Mikäli tilaus sisältää tilaustuotteita lue kohta Tilaustuotteiden toimitusaika.

Tilaustuotteiden toimitusaika
Mikäli tuotteen saatavuus kohdassa on merkintä "Tilaustuote", on tuote väliaikaisesti loppu varastostamme. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen. Tilaustuotteita tilattaessa tulee varautua  vähintään 2-4 viikon toimitusaikaan. Pyydämme ottamaan yhteyttä myymälään info@vauvapiste.fi ja varmistamaan kyseisen tuotteet toimitusajan ennen tilausta.

Huom!
Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei löydy varastostamme, toimitamme koko tilauksen vasta kun olemme saaneet puuttuvat tuotteet.

VauvaPiste ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Toimituskulut

Nouto myymälästä: 0,- €/tilaus
Postitoimipaikkatoimitus: 7,90 €/tilaus
Postitoimipaikkatoimitus yli 100 € tilauksille: 0,- €/tilaus
Postin kotiinkuljetus (valinnainen): Postimaksu + lisämaksu 8,80 €
Pakollinen kotiinkuljetus (isokokoiset tuotteet): 16,80 € paketin koon mukaan.

Huom! Mikäli ostoksesi on ylittänyt 100,- €, ja olet saanut toimituksen postimaksutta ja palautuksen jälkeen ostosi summa alittaa 100,- €, perimme postikulut tuotteen hyvityshinnasta.

Toimitustavat

Nouto myymälästä

Voit valita verkkokaupasta tehdyille tilauksille toimitustavaksi noudon, jolloin noudat pakettisi VauvaPisteen myymälästä (Nilsaksenpolku 2, 01510 Vantaa) ilman toimituskuluja. Anna tilaajatietoihin sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme saapumisilmoituksen sähköpostitse. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus 

Huom! Mikäli hakija on joku muu kuin tilauksen tekijä, tulee tästä ilmoittaa tilauksen lisätiedot -kohdassa. Mikäli ilmoitusta ei tehdä tilaushetkellä, tulee hakijalla olla mukana valtakirja. Hakijan on aina näytettävä noutohetkellä niin tilauksen tekijän henkilötodistus kuin omansa.

Aukioloajat ark. 11.00-18.00 la. 10.00-15.00
Poikkeuksia aattoina ja pyhinä.

Postitoimipaikkatoimitus
Pakettisi toimitetaan lähipostiisi, josta voit noutaa pakettisi saapumisilmoituksella. Toimituksesta peritään 7,90 € toimituskulua. Yli 100,- € tilauksille toimituskulut ovat 0,- €/tilaus.

Mikäli olet ilmoittanut matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä, saat tekstiviestillä ilmoituksen paketin saapumisesta. Matkapuhelinnumeron puuttuessa tulee saapumisilmoitus kirjeenä.

Postin kotiinkuljetus -palvelu
Mikäli et halua noutaa pakettia postista, voit valita toimitustavaksi myös Postin kotiinkuljetus -palvelun. Suurissa kaupungeissa Posti toimittaa tuotteet kotiisi arkipäivänä klo 9 - 21 välillä, muille alueille klo 9 - 14.
Postin kotiinkuljetuksen voit valita toimitustapa -sivulla.

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse. Tällöin sinun tulee antaa tilaajatietoihin puhelinnumero, josta sinut tavoittaa päivisin. Palvelusta peritään 8,80 € lisämaksu.

Kotiinkuljetustuotteet

Isokokoiset tuotteet, kuljetetaan aina kotiin. Tuotteiden kohdalla on maininta "Kotiinkuljetus".

Posti toimittaa tuotteet perille arkisin. Kotiinkuljetus tapahtuu pääsääntöisesti arkisin kello 9-14, suurissa kaupungeissa 9-21.

Kotiinkuljetustuotteita tilattaessa tulee ilmoittaa puhelinnumero, josta olet päivisin tavoitettavissa, sillä kotiinkuljetuksen ajankohta varmistetaan puhelimitse. Mikäli tuotteen kantaminen vaatii kuljettajan lisäksi apumiehen, huomioi se kuljetusajankohdasta sopiessasi.

Kotiinkuljetuksesta peritään maksu, joka on 16,80 €

Tilauksen noutamatta jättäminen

Jos tilaus on jätetty noutamatta asiakkaan toivomasta noutopaikasta ja tilatut tuotteet palautetaan rahdinkuljettajan toimesta takaisin myyjälle, perimme aiheutuneista kuluista 19,90 € maksun
.
 
 
Vaihto- ja palautus

Verkkokaupasta tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen, tuote-/hintalaput kiinnitettyinä ja alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Pyydämme ilmoittamaan vaihdosta tai palautuksesta etukäteen asiakaspalveluumme: info@vauvapiste.fi

Täytä lähetyslistan palautuslomake ja laita se mukaan palautuksen kanssa. Muista merkitä myös tilinumerosi! Pakkaa tuote huolellisesti ja käytä niitä pakkausmateriaaleja, jossa tuote on sinulle toimitettu. Näin tuote säilyy myyntikuntoisena myös matkalla meille.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena myymäläämme tutkittavaksi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muusta syystä, tarkista uuden tuotteen tuotenumero tuotesivulta ja merkitse se lähetyslistaan.

Huom! Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke.

Huom!
Verkkokaupan vaihto- ja palautusoikeus ei päde myymälästä ostettuihin tuotteisiin.


Vaihto ja palautus Postitse

Ohjeet tuotteiden vaihtamiseen ja palauttamiseen löydät paketin mukana tulevasta palautusohjeesta. Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta, kun käytät alla olevaa palautusosoitetta.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus
VauvaPiste
Nilsaksenpolku 2
01510 Vantaa


Huom! Mikäli tuote palautetaan ohjeista poikkeavalla tavalla, ja palautuksesta aiheutuu kuluttajalle kustannuksia ei näitä kustannuksia korvata.

Huom! Mikäli ostoksesi on ylittänyt 100,- €, ja olet saanut toimituksen postimaksutta ja palautuksen jälkeen ostosi summa alittaa 100,- €, perimme postikulut tuotteen hyvityshinnasta.

Vaihto ja palautus VauvaPiste myymälässä

Voit palauttaa tilaamasi tuotteen VauvaPiste myymälään (Nilsaksenpolku 2, 01510 Vantaa). Palautus siirtyy tarkistettavaksi palautusosastollemme. Kun palautus on hyväksytty, maksetaan rahapalautus verkkokaupan normaalin palautuskäytännön mukaisesti pankkitilillesi. Myymälän kassalla ei makseta rahapalautusta.

Vaihdot ja palautukset voi toimittaa myymälän aukioloaikoina:
ark. 11.00-18.00 la. 10.00-15.00
Poikkeuksia aattoina ja pyhinä.


Asiakaspalvelu:

p. 093872271
ma-pe 11-18 la 10-15
su ja juhlapyhinä Suljettu

info@vauvapiste.fi
www.vauvapiste.fi

Yritys:

VauvaPiste
Nilsaksenpolku 2
01510 Vantaa
puh: 093872271
Y-Tunnus: 0879382-6