Albedo Heijastinspray

Tuotekoodi: 060045
Albedo-Heijastinspray-060045-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 2,99 €
16,91 €
-15%
Ovh. 19,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Varastosta ja myymälästä
Toimitusaika n. 1-2 (arkipäivää) arkipäivää
Toimituskulut alk. 7,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Albedo100 Invisible Bright on valoa heijastava spray joka on tarkoitettu käytettäväksi tekstiileille. Spray on näkymätön päivänvalossa ja heijastaa valoa pimeässä. Heijastava ominaisuus on kätevää iltakävelyillä, lenkeillä tai pyöräreissuilla. Lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä käsittelemällä tekstiilit kuten kengät, lastenvaunun pyörät, reput jne.

Invisible Bright toimii parhaiten luonnollisille tekstiileille ja pinnoille kuten fleece, puuvilla tai villa. Suihkeen teho voi olla rajallinen kiiltävissä synteettisissä materiaaleissa. (Älä käytä nahka- tai mokkanahkatuotteisiin.)

Spray katoaa kun tekstiilin pesee eikä se vaikuta tekstiilin pintaan tai väriin. Spray kestää noin viikon käsittelyn jälkeen riippuen siitä millaiselle pinnalle ja kuinka paljon sitä suihkutetaan, ja ensisijaisesti siitä kuinka paljon tekstiiliä käytetään. Jos tekstiiliä käytetään usein, kannattaa suihketta lisätä tai tarkistaa heijastavuus säännöllisesti.

Heijastavuuden voi tarkistaa valaisemalla spraylla käsiteltyä aluetta taskulampulla silmien korkeudelta tai ottamalla kuvan käyttäen kameran salamaa. Suosittelemme sprayn suihkuttamista matalalle, sillä auton lyhyet ajovalot on usein suunnattu alaviistoon. Jalat ovat hyvä paikka spraylle - ne ovat matalalla sekä liikkuvat, mikä lisää näkyvyyttä. Spraylla voi luoda erilaisia heijastavia merkkejä ja symboleja esimerkiksi sabluunoilla.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Postista 7,90 €