Britax B-Agile 4 Matkarattaat

Britax-B-Agile-4-Matkarattaat-2000023-1.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 80 €
alk. 219,00 €
-27%
Ovh. 299,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse britax värit
 Lisää ostoskoriin

Britax B-Agile on ihanteellinen paljon matkaratasta käyttävälle perheelle. Ketteryys, keveys, näppärä yhden käden kasaus ja pieni koko kasattuna ihastuttavat varmasti. Tämän lisäksi B-Agileen on mahdollista kiinnittää lisävarusteena myytävä Britax-turvakaukalo, ja yhdessä ne muodostavat kätevän Travel Systemin.

B-Agileen on saatavilla erilaisia erikseen myytäviä lisävarusteita ja esimerkiksi lumisia talvikelejä varten oivallinen lisävaruste on rattaan kääntyvien etupyörien tilalle kiinnitettävät suuret ja ei kääntyvät talvipyörät.

Britax B-Agilen istuinosa:
Istuinosan Selkänoja säätyy portaattomasti aina makuuasentoon asti, mikä mahdollistaa rattaiden käytön vastasyntyneestä alkaen esimerkiksi lisävarusteena myytävän Britaxin pehmeän kantokassin avulla. Istuimeen kuuluu 5-pistevaljaat ja suojaava kuomu kurkistus ikkunalla, tuuletusluukuilla ja taskulla. Irrotettava kuomun takaläppä on mainio ominaisuus kuumina kesäpäivinä.

Britax B-Agilen runko:
B-Agilen alumiinirunko on kevyt mutta silti tukeva. Sen puhkeamattomat ilmakennopyörät ovat huolettomat ja kääntyvien etupyörien ansiosta ratasta on näppärä liikutella. Rattaan kätevä yhden käden kasausmekanismi helpottaa rattaiden käyttöä ja rattaat kasautuvat pieneen tilaan. Automaattisen runkolukon avulla ratas pysyy kasattuna esimerkiksi autoon nostettaessa. B-Agile onkin autoilevan perheen ykkösvalinta pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta. Lisäksi rattaaseen on mahdollista kiinnittää lisävarusteena myytävä Britax Baby-Safe plus turvakaukalo (adapterit myydään erikseen).

Britax B-Agile matkarattaan mitat:
Istuintilan mitat: 95 x 35 cm
Kokoon taitettuna: 71 x 30 x 58 cm
Työntöaisan korkeus: 100
Paino: 8 kg Suositusikä: 0 - 3+ vuotta
Kantavuus: max 15 kg
Takuu: 24 kk 

VauvaPiste-10-vuotta

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 100,00 €:n ostoksista.
Nouto Postista 0,00 €